Police Department Forum, ovde mozete naci sve u vezi samog departmenta


  Proces aplikacije

  Share
  avatar
  James_Regn

  Broj komentara : 1
  Join date : 2016-10-29

  Proces aplikacije

  Komentar by James_Regn on Sat Oct 29, 2016 11:34 am

  Proces aplikacije

  STEP 1

  U prvom delu se pregledava aplikacija i pregledava se dosadasnji rad u Departmentu aplikanta.Tu se gleda da li plikant ima zivaca, strpljenja za posao LAPD Detectiva.Kada se aplikacija pogleda odlucuje se da li aplikant moze da nastavi sa daljim fazama, tada se aplikacija prihvata ili dobija i aplikant moze da nastavi dalje.

  STEP 2

  U step 2 aplikant bi promatan u Police Detectiv I.Dok je na tom ranku DTP instruktori gledaju njegov rad na terenu.Proucavaju ga gledaju mu svaki potez na terenu.

  STEP 3
  U ovom delu aplikant dobija svoj final exam koji mora da preda u naredna 24h.Tada se odlucuje da li aplikant moze da ostane u Detektivima ili se izbacuje sa Detectiv Trening Programa.

  STEP 4
  U ovom stepu aplikant dobija odgovor na svoj exam koji je poslao.U slucaju da exam prodje aplikant dobija promote na Police Detectiv II i postaje zvanican Police Detectiv, a ukoliko padne on biva izbacen iz Detectivana Police Officer III i ceka 15 dana kada ce opet moci da aplicira.Kada aplikant bude promote na Detective II on ne postaje Detective Program Instructor on to postaje kasnije.

  Director of Detectiv Buareu
  James regan

   Danas je Wed Jan 16, 2019 9:33 pm